23 Mart 2013 Cumartesi

Yavuz sultan selim

HALIFE YAVUZ SULTAN SELIM 24 Ocak 1517'de Kahire alindi. Yavuz Sultan Selim, uzun boylu, genis omuzlu, kalin kemikli, omuzlarinin arasi genis, yuvarlak basli, kirmizi yüzlü, uzun biyikli ve yigit bir padisahti.
Yavuz sultan selim 20 Subat 2012 Yavuz Sultan Selim, Osmanli Imparatorlarinin en büyüklerinden biridir. O, büyük bir sair, kuvvetli bir kumandan ve yüksek bir devlet adimi idi.
Yavuz Sultan Selim Çaldiran Meydan Muharebesi Ve Neticesi. 4. Yavuz Sultan Selim'in Tebriz'e Gelisi. … Yavuz Sultan Selimin Son Faaliyetleri. 10. Yavuz Sultan Selim'in Hanimlari Ve Çocuklari.
Yavuz Sultan Selim Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi | SAHINBEY | GAZIANTEP Yavuz sultan selim. TEKNIK ve ENDÜSTRI MESLEK LISESI.
Yavuz Sultan Selim Yavuz Sultan Selim «Ebul Hayr» namsyle anilan bu âlim Sehzade agabeysinin canina kiymadi. Ona sancak verip selâmetle sancagina gönderdi.
Yavuz Sultan Selim Trabzon'da Sehzâde Abdullah'tan sonra, Trabzon Sancakbeyi olan ikinci ve son sehzâde Yavuz Sultan Selim'dir. Fatih Sultan Mehmed'in vefâti ile II.
Yavuz Sultan Selim Kimdir? Yavuz Sultan Selim Biyografisi - Biyografim.net Sehzade Selim, tahta çikmadan önce vali olarak Trabzon'da görev yapmistir. Yavuz Sultan Selim'e kizini vermis olan Kirim Hani Mengli Giray...
Yavuz sultan selim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder