27 Mart 2013 Çarşamba

Hürrem Sultan


Hürrem Sultan'in Hayati | Tarih Sayfasi Bu da Mahidevran Sultan'in Valide Sultan olacagi anlamina geliyordu. Oysa Hürrem Sultan her bakimdan Mahidevran Sultan'in önüne geçti.
Iste hürrem sultan'in hikayesi! Iste Osmanli'nin en güçlü kadinlarindan Hürrem Sultan'in çesitli tarihçilerden kisa yasam öyküsü: Hürrem Sultan Osmanli Imparatorlugu'nda ilk nikah kiydirtan sultandir.
Hürrem Sultan Nasil Öldü ? Hürrem Sultan 1506-1558 yillari arasinda yasamistir. Kanuni Sultan Süleyman'in nikahli esi olan Hürrem Sultan 12-13 yaslarinda Osmanli sarayina köle olarak hediye edilmistir.
Hürrem Sultan | Facebook To connect with Hürrem Sultan, sign up for Facebook today. … Hürrem Sultan. 3,828 likes · 147 talking about this. Monarch.
hürrem sultan kimdir, hürrem sultan 6 Ocak 2011 hürrem sultan biyografi ,hürrem sultan kim,hürrem sultan kimdir. Hürrem Sultan, 1506 yilinda dogdu. Kanuni Sultan Süleyman'in esi ve Osmanli tarihinde önemli roller...
Hürrem Sultan - Ansiklopedika Hürrem Sultan ya da Hürrem Haseki Sultan (d. 1500-1506 ?. - ö. 1558) dogum adi: Aleksandra Lisowska[1], Osmanlica adi: ??? ?????, Avrupa'da tanindigi ad: Roxelana.
Hürrem Sultan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder