23 Mart 2013 Cumartesi

Spa

Çesme spa otelleri. Çesme termal spa, hammam ve saglik merkezi. Sanat eseri bir iç mimari tasarimiyla ve 3500m² Dulcis Thermal Spa & Hammam kapali alana yayilan çesitli aktivitileri ile sizlere cennetvari bir Spa deneyimi vaad ediyor.
Hakkimizda | SPACEDAYSPA Space Spa'da Yasam Enerjinize Profesyonel Ellerle Dokunuyoruz!.Merkezimiz Rezervasyon Sistemi ile Çalismaktadir.Bagdat Cad. No:333, Saskinbakkal, Kadiköy, Istanbul - Asya +90 (216) 467-07-82
SANDA SPA SANDA Spa. Gelin ve Sanda Spa'nin büyülü dünyasinda sakinlestiren ve huzur vren bakimlarla kendinizi yenileyin.
Bilkent Otel ve Konferans Merkezi / ANKARA | SPA SPA, Asya mimarisi içerisindeki Dogu Mistisizmini sergilemektedir. Bilkent Otel SPA merkezini diger merkezlerden ayiran özellikler; mekanin girisinden basliyor.
SPA (Salus Per Aquam) Nedir? Kisaca, "su ile gelen saglik" anlamina gelen "SPA" sözcügü ile ilgili ayni anlami tasiyan fakat, farkli sekillerde yazilan kelimeler görmek mümkündür. Örnegin; "Salus Per Aquam".
Taç spor / spa Touch spa. Hizmetler. Hediye kartlari. Spa üyelik. Iletisim formu. Ziyaretçi görüsleri.
spa - uludag sözlük Orjinal adi ile Salus Per Aquam (SPA) yani Sudan Gelen Saglik , Romalilardan bugüne kadar uygulanan su terapilerine verilen isimdir .
Spa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder