26 Mart 2013 Salı

Bodrum

Bodrum Kaymakamligi Kararda Bodrum merkezinde Bodrum Belediyesine ait mezbahane yaninda bazi oto yikama yerleri de kesim yeri olarak belirlendi.
Bodrum | Neredekal.com Bodrum otelleri ve Bodrum otel fiyatlari Bodrum butik otellerinin tanitildigi Bodrum hakkinda detayli tanitim bilgilerinin bulundugu Bodrum tatil sayfasi.
Bodrum | Aegean Garden Hotel - Bodrum Bodrum Kalesi bugün Dünyanin en büyük 2. Sualti Arkeoloji Müzesi olarak hizmet vermektedir. Bodrum sehri ise pek çok kültürel etkinlige ev sahipligi yapmaktadir.
ROYAL ASARLIK BEACH HOTEL & SPA BODRUM GÜMBET - Bodrum... Birçok büyük uygarligin ve tarihi olaylarin içinde veya yakinlarinda olusmus olmasi, Halikarnas'i (Bodrum'un eski adi) tarihçiler için önemli bir yer konumuna getirmistir.
t.C. kültür ve turizm bakanligi | mugla il kültür ve turizm müdürlügü Türkiye'nin tatil yöreleri içinde hiç bir yer Bodrum kadar degisik bir imaja sahip degildir. … Bodrum'u tanitan Halikarnas Balikçisi ve onun Bodrum'a sevdalandirdigi aydinlarimizin, Bodrum'u mesken tutup...
Bodrum.gen.tr Sitede ilçe tarihi, turistik ve ekonomik yönleriyle tanitilmakta, haber ve fotograflar yer almaktadir.
bodrum - eksi sözlük bir enteresan tatil beldemiz, gece veya gunduz bin tane tanidik insana rastlanabilir -dumurlar bile yasanir-, otobusle bir anda o beyaz yapilari gorunce "bodrum" diyip gulumsenir, kesinlikle sicak...
Bodrum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder